Behendigheid

behendigheid

Praktijkspeuren

praktijkspeuren

Gehoorzaamheid

gehoorzaamheid

↑ Terug naar 

Nieuwsarchief

Kampioenen Behendigheid HSC Nicole 2018

Chantal Bekkers met Jock en Maria Kroot met Boomer waren dit jaar de gelukkigen….

Eindelijk was het weer zover. Ons jaarlijks clubkampioenschap Behendigheid. Met ook deze keer maar liefst twee kampioenen en voor elke deelnemer prijs! Een heerlijke dag, het weer zat mee! Super fijne hulptroepen de dagen ervoor en de dag zelf om het evenement perfect te laten verlopen.

We zijn weer verwend door onze sponsoren; Farmfood, Kim O’Prinsen van You are Online, Barbara Daamen Fotografie en Sophie Zwager Osteopathie met leuke (voer)prijzen, medailles, een gratis fotoshoot en een gratis behandeling van de hond door Sophie de osteopaat. Er waren een boel deelnemers en er werd weer super hard gestreden waardoor het tot het laatste toe spannend was wie er zou gaan winnen!

Een prachtige combinatie, Maria Kroot, won de zeer verdiende de titel “Kampioen Debutanten 2018”! En na er jaren van gedroomd te hebben werden Chantal en Jock dit jaar beloond met de titel “Clubkampioen Behendigheid 2018”en namen zij de grote wisselbeker mee naar huis.
De dag werd weer gezellig afgesloten door met zijn allen te genieten van de bakkunsten van Frietamientjes, we hebben weer heerlijk gegeten met zijn allen!
Super trots op iedereen en op onze twee kampioenen in het bijzonder! Iedereen gefeliciteerd met de behaalde prijzen. Ik hoop dat jullie van deze dag net zo genoten hebben als ik!

Ook zo benieuwd naar de uitslag?