Behendigheid

Praktijkspeuren

Gehoorzaamheid

↑ Terug naar 

Goud van oud

Bono

Geboren: 28-4-2004
Overleden: 21-11-2016
Baasje: Nicole Speck

12 jaar, 6 maanden, 3 weken en 3 dagen oud…

…Is hij geworden, mijn lieve, grote knuffelbeer! Mijn bodyguard, want dat was hij, wat heeft ie goed voor mij gezorgd, zijn hele leven lang en natuurlijk heb ik ook mijn best gedaan om goed voor hem te zorgen. Zeker de laatste maanden waren de rollen omgekeerd en heb ik heel goed voor hem gezorgd.

Hij was 9 maanden oud toen wij elkaar voor het eerst zagen en dit was direct liefde op het eerste gezicht. Kort daarna is ie bij me komen wonen en hebben we samen veel meegemaakt. Deze kerel heeft mij in zeer moeilijke tijden op de been gehouden en me er doorheen gesleept, dit zorgde ook voor de super sterke band die wij samen hadden. Wat voelde wij elkaar goed aan, daar waren geen woorden voor nodig… Door hem weet ik wat onvoorwaardelijke liefde is, want dat was het!
Nog geen grijze haar te vinden, nog goed in zijn vacht, nog zeer fit in zijn koppie… Maar zijn lijfje werd ouder…

En dan komt toch ineens die dag…die laatste dag…dat je ineens heel sterk het gevoel krijgt…dit is onze laatste wandeling samen…het word tijd om afscheid te gaan nemen…
Zo verdomd moeilijk moment, maar zo belangrijk om ook dit voor hem te kunnen doen.
Dus tijdens die laatste wandeling kwam ineens het moment dat wij besloten, samen besloten, dat het genoeg was. Het was op, de glinstertjes verdwenen ineens uit zijn ogen, het moment voor mij om hem hierin te volgen en dat ene o zo verschrikkelijk moeilijke telefoontje te plegen naar de dierenarts…
Maar houden van is ook loslaten!
Dank je wel lieve Bono, ik mis je nu al verschrikkelijk, maar ben o zo dankbaar dat je zo lang bij mij bent geweest en dat we samen zo’n supermooie tijd hebben gehad.
Rust zacht lieve kanjer.

“achter iedere traan van verdriet schuilt een glimlach van herinnering”

HSC Nicole