Behendigheid

Praktijkspeuren

Gehoorzaamheid

↑ Terug naar 

Goud van oud

Bo

Geboren: 3-6-2014
Overleden: 27-2-2018
Baasje: Desiree Smits-Govers

In juni 2014 wist ik het, ik kreeg mijn eerste eigen Border Collie, genaamd Bo. Mijn kleine druktemaker, altijd zin in van alles. Samen gingen we op cursus en toen alles tiptop onder controle was zijn we gestart met onze geliefde sport, behendigheid. Wat was ze een topper, super snel en super gedreven. Kijken was bijna niet te doen, zo graag wilde ze zelf aan het werk.

Inmiddels een jaar geleden begon de “nachtmerrie” genaamd epilepsie… enorm geschrokken maar na een tijdje met medicatie redelijk onder controle, toen we een paar maanden gelden ineens een clusteraanval met je mee moesten maken. Da’s echt verschrikkelijk!

Afgelopen week was je lekker met baasje in het bos aan het wandelen, toen je weer in een clusteraanval kwam en moesten wij de zo verdrietige beslissing nemen om je te laten gaan, lieve Bo. Het kon zo niet langer, dat was ook niet eerlijk tegenover jou.
Nu heb je rust, maar wat wordt je gemist… Je was ook nog zo jong, nog maar 3 jaar. Als ik je bal zo onaangeroerd zie liggen schieten de tranen weer in mijn ogen.

Lieve Bo bedankt voor alle fijne, intense jaren! We zullen Siem over je vertellen en we zullen je nooit vergeten!