Gehoorzaamheid: huisregels

1. Wij zijn te gast op het terrein van de fam. Vissers. U wordt daarom ook vriendelijk verzocht alleen het terrein van het hondensportcentrum te betreden.

2. Honden moeten de entingen hebben gehad die voor de leeftijd gelden en tijdig zijn herhaald. Verstandig is om de honden jaarlijks te laten vaccineren voor Kennelhoest. Pas op met het enten via neusdruppels, vraag hierover meer info bij je dierenarts.

3. Het is ten strengste verboden om met zieke honden (bijvoorbeeld bij braken of diaree) op het hondensportcentrum te verschijnen. Bij twijfel bel of app even met Nicole.

4. Loopse teven zijn toegestaan tijdens de trainingen, mits zij een broekje dragen en eventueel behandeld zijn met “reu weg” of “anti-love spray”. Loopse teven zijn niet toegestaan in de kantine!

5. Voor alle gehoorzaamheidscursussen geldt, dat de honden een niet-slippende halsband om hebben met daaraan een lijn van ongeveer 1,80 meter, alleen dan kan aan de cursus worden deelgenomen. Andere materialen zijn niet toegestaan.

6. Kinderen zijn welkom. Als ze jonger zijn dan 15 jaar en willen trainen met de hond, dan kan dit alleen in overleg en met toestemming van Nicole.

7. U schrijft in voor een cursus en niet voor een aantal lessen, of dit moet nadrukkelijk anders zijn overeengekomen. Dat wil dus zeggen dat gemiste lessen niet kunnen worden ingehaald of terugbetaald. In het geval dat u door overmacht langere tijd niet kunt deelnemen, zullen wij in overleg met u tot een regeling proberen te komen.

8. Het cursusgeld dient de eerste les, contant aan de bar te worden voldaan of voor aanvang van de eerste les per bank zijn overgemaakt.

9. De cursus is van toepassing op de ingeschreven combinatie en niet overdraagbaar aan derden. Eventuele vervanging van de vaste geleider kan alleen in overleg met Nicole.

10. U ruimt de ontlasting van uw hond altijd zelf op en deponeert dit in de daarvoor bestemde afvalbakken.

11. In principe trainen wij de pups vanaf 12 weken. Indien u met een jongere hond wilt deelnemen aan de puppycursus kan dit alleen in overleg met Nicole.

12. Honden dienen op het terrein aangelijnd te zijn, tenzij onder begeleiding van de instructeur verwacht wordt dat er een oefening gedaan wordt waarbij de hond niet aangelijnd is.

13. Op het oefenterrein en in de kantine van de hondenschool, wordt u geacht NIET TE ROKEN. Let er op dat ook buiten het oefenterrein geen peuken op de grond worden gegooid, deze zijn giftig voor de honden en met name gevaarlijk voor de puppy’s. Let ook op met het weggooien van kauwgom! Er staan voldoende vuilnisbakken op het trainingsveld en op het terras.

14. Indien u niet in de gelegenheid bent om de les te volgen is het prettig als u dit even meldt. Indien u 2 opeenvolgende lessen niet aanwezig bent zonder dit te melden, nemen wij aan dat u met de lessen bent gestopt.

15. Laat de honden voor de les uit aan het fietspad, let op bij naderende fietsers, hardlopers. Zorg dat je hond bij je blijft en is aangelijnd, voorkom ongelukken. Voorkom zo veel mogelijk het bevuilen van het trainingsveld!

16. AVG; Tijdens de cursus wordt gebruikt gemaakt van uw privacygegevens om noodzakelijke informatie door te geven. Mocht u hier niet mee akkoord zijn kunt u dit melden via info@hscnicole.nl

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

HSC Nicole